26 июн. 2011 г., 19:48

Страхът 

  Поэзия » Философская
514 0 1

Страхът

 

Страхът - несигурност, с нотки тревожни,

сянка злокобна зад всеки човек,

ратай на герои, цар на безбожни,

няма за него физически лек!

 

Страхът - разбил милиони животи,

цели империи водил към крах,

будни дейци изродил в идиоти,

бил ли оставян - вилнеел с размах!

 

Страхът - ежедневно на нашия праг,

преоблечен в наперен... евнух!

Не причината - ТОЙ САМИЯТ Е ВРАГ -

но нищожен пред силния дух!

 

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??