16 июл. 2008 г., 11:20

Странна съм 

  Поэзия
792 1 24
                                                                               Посветено!


Странна съм.
До болка различна.
Куршуми два са моите очи.
Ще останеш или ще избягаш?
Готов ли си да те заболи?
Странна съм.
Непозната жена.
Смъртоносни са моите милувки.
Готов ли си
да посрещнеш смъртта,
докоснат с отровни целувки?
Странна съм.
И доста опасна.
Бясно, болно е моето сърце.
Играеш ли си с него,
като бомба
ще експлодира в твоите ръце.
Странна съм.
Като кратер.
Ще изригне моята душа.
Затова не я предизвиквай,
обичайки друга жена.
Странна съм.
Но и аз като всички,
търся голямата любов.
Докосни ме и не се страхувай.
С мен да започне твоят живот.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??