14 июл. 2009 г., 21:04

Страст 

  Поэзия » Любовная
593 0 1

Вземи ме!

Отведи ме!

От страст ме разтопи!

Обсипвай ме с целувки!

И без да спираш

ме люби!

 

Гали ме!

Обжари ме!

Целувай нежната ми гръд!

И не с ръце,

с целувки съблечи ме!

Изпивай жадната ми като пясък

женска плът!

 

 

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??