31 мая 2019 г., 01:27

Страст 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
673 0 1

 

Толкова си млада, фина.

И дълбаеш с нежен глас.

Зад усмивката невинна

криеш ти копнеж и страст.

 

Дълго търсих, чаках, питах.

И преравях този свят.

Две реки се вплитат

в чувствен, бурен водопад!

© ИВАН МИЛАНОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??