3 июн. 2008 г., 10:20

Страст 

  Поэзия » Юмористическая
684 0 6
Скъпи мой,
очаквам те гореща
да се прибереш най-после от работната си среща.
Червеното бельо съм си облякла, 
в чаршафите нетърпеливо вече съм го свлякла.
Идвай бързо, лъве мой.
За оргия, готви се ти за бой.
Ще те посипя с лавата гореща,
ако погледнеш още веднъж
съседката отсреща!

© Деси Мандраджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??