17 мар. 2015 г., 19:49  

Страстно моя 

  Поэзия » Любовная
441 0 0

Страстно моя

 

Изгаря като въглен

сърцето пощуряло,

в цветове обагрен,

с теб сме вече цяло.

 

Желая те в момента,

без много да те питам,

да запазя сантимента,

не спирам да налитам.

 

Дързък съм си зная,

косите ти изправям,

не мисля си за края,

поривите си оставям!

 

Нежна и свенлива,

душата ми отваряш,

за любов красива,

сърцето ми изгаряш.

 

Може и да падна,

тежък ще е боя,

ала любовта ми жадна,

иска да си моя!!!


 17.03.2015

© Зеленко Зеленков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??