Страстно моя
Изгаря като въглен
сърцето пощуряло,
в цветове обагрен,
с теб сме вече цяло.
Желая те в момента,
без много да те питам,
да запазя сантимента,
не спирам да налитам.
Дързък съм си зная,
косите ти изправям,
не мисля си за края,
поривите си оставям!
Нежна и свенлива,
душата ми отваряш,
за любов красива,
сърцето ми изгаряш.
Може и да падна,
тежък ще е боя,
ала любовта ми жадна,
иска да си моя!!!
17.03.2015
© Зеленко Зеленков Всички права запазени