5 окт. 2008 г., 13:34

Стрелба в небето 

  Поэзия » Философская
554 0 6
Преди... преди да порасна...
Исках да запомня света красив,
без... без отнета илюзия...
Напук... напук на съмненията,
както монета старинна,
чакаща своята фиеста...
Исках да обичам света без болка,
все едно че... нищо не е все едно...
Да плаче само нека капчукът,
спасител на нежна разлъка...
И в стрелбата прощална,
нежна душа мига заобичала,
миг преди... преди да поиска,
преди... преди да порасне...
                                                       Поздрав с песен: "Ще преживеем"      
                                                                 
                                           
http://bg.dada.net/audio/10342003/15-Sjabry-Perezhivem/





© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??