5 oct 2008, 13:34

Стрелба в небето 

  Poesía » Filosófica
555 0 6
Преди... преди да порасна...
Исках да запомня света красив,
без... без отнета илюзия...
Напук... напук на съмненията,
както монета старинна,
чакаща своята фиеста...
Исках да обичам света без болка,
все едно че... нищо не е все едно...
Да плаче само нека капчукът,
спасител на нежна разлъка...
И в стрелбата прощална,
нежна душа мига заобичала,
миг преди... преди да поиска,
преди... преди да порасне...
                                                       Поздрав с песен: "Ще преживеем"      
                                                                 
                                           
http://bg.dada.net/audio/10342003/15-Sjabry-Perezhivem/





© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??