16 апр. 2007 г., 23:55

Студен пламък 

  Поэзия
521 1 9

Премръзнали длани -
в сърцето гори.
Нецелунати длани -
очите пълни са с искри.
В очакване -
някой студа да прогони,
с нежна ласка,
с дума за обич!
Аз чакам -
моля се, мълча.
Стоя на прага пред моята къща
и чакам да ми отвори някой,
който ме чака също,
и има нужда от пожара в сърцето ми!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??