9 мар. 2008 г., 13:58

Студена любов 

  Поэзия » Любовная
1090 0 2

Студена любов

 

 

Стоманени пръсти обвил си

около моето жарко сърце.

И сякаш във мен ти убил си

душата ми на дете.

 

 

 

Студени и грозни, очите

кървят от омраза и страх,

че имат над теб власт жените,

които  изгарят от страст.

 

 

 

Даряван от майка си бил си

единствено със студена любов.

И днес само на мен мил си,

но изгаряш от огън нов.

 

 

 

Това не е като нейната обич,

а е топла и нежна безкрай.

Не е на омразата бич,

а е най-сладкият рай.

© Тонка Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??