18 февр. 2008 г., 12:47

Студени залези 

  Поэзия
508 0 1
студени залези
морето приласкават
фиордите
със всеки следващ прилив
срещат пенести вълни
корабите отминават
и мечтите избледняват
със всеки отлив
белите платна се покоряват
на устрема на вятъра
разбити и сами
на дъното остават
всички спомени
за бури зли,
студени дни
и крехка обич
птиците отлитат
пак сами
кълват трохи
живеят и умират,
но вълните продължават
 

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не знам защо колегите по перо не са писали коментари.На мен,лично ми харесва стила ти.Поздравления!
Предложения
: ??:??