1 дек. 2016 г., 15:03

Студеният цвят 

  Поэзия » Другая
374 0 0

Черни като нощта

пронизващи сърца,

сълзите тръгват от тъмните поля,

а от другата страна човек си търси храна

аз не мога повече така

да гледам как хората умират през пролетта

през пролетта на живота 

те са вече в студената прегръдка 

на смъртта.

 

 

© Никол Карман Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??