5 нояб. 2008 г., 13:38

Студено е... 

  Поэзия
500 0 1

Студено е в мен… треперя,

с болката аз крачките си меря.

Умирам бавно…

И раждам се отново,

но вече късно е…

Всичко изгоряло е сурово!

 

Студена е и стаята, и тъмна,

и празнота сърцата ни погълна,

а омраза липсва…

И кучето само остана,

да ближе отворена,

кървяща рана!

 

Студени са и пръстите… изтръпват,

мечтите тихо се отдръпват…

Усещам студ…

И нямам глас.

Оставам безнадеждно луд…

 

Самият аз!

© Иван Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??