11 апр. 2021 г., 23:17

Стъбълце над ръждясал кофар 

  Поэзия » Любовная
277 1 0

 

 

Архивирай любови презрели,
две напред и встрани пристъпи.
На пилона подрастват модели,
с микрофона съзряват тълпи.

 

Телефонна е новата хубост,
светне, гасне като светофар.
Зеленее листото сред грубост -
стъбълце над ръждясал кофар.

 

При късмет ще покара филизи,
не успее ли, ще запълзи.
Младостта проявява капризи,
да прогледнеш коства сълзи.

 

Две напред, още малко остават.
Не обръщай главата назад.
Нищо, че стъпала обосяват.
Може и да летиш на парад.

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??