Apr 11, 2021, 11:17 PM

Стъбълце над ръждясал кофар 

  Poetry » Love
276 1 0

 

 

Архивирай любови презрели,
две напред и встрани пристъпи.
На пилона подрастват модели,
с микрофона съзряват тълпи.

 

Телефонна е новата хубост,
светне, гасне като светофар.
Зеленее листото сред грубост -
стъбълце над ръждясал кофар.

 

При късмет ще покара филизи,
не успее ли, ще запълзи.
Младостта проявява капризи,
да прогледнеш коства сълзи.

 

Две напред, още малко остават.
Не обръщай главата назад.
Нищо, че стъпала обосяват.
Може и да летиш на парад.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??