Суета
Час във банята – за душ,
половин – със сешоара,
два – за сенки, лак и руж,
та на цвят да го докара.
Още два – за тоалет,
а един пък за кусури.
Следва в дневния разчет:
кой чепик сега да тури.
Седемчасова нагласа
(регулиране визьора)
и са профилът, анфасът
веч’ готови за пред хора.
© Марин Цанков Все права защищены