Опитах се да живея като вас,
материално и повърхностно,
но от купищата дрехи и ненужни вещи
все по тъжна ставах.
Загърбих книги и наука,
загърбих поезията дори,
остана ми в шепата само
ненужни на никого трохи
от безсмислената ми суета,
която ме уби!
© Bez ime Все права защищены