4.12.2018 г., 22:35 ч.

Суетата ме уби! 

  Поезия » Свободен стих
576 0 3

Опитах се да живея като вас,

материално и повърхностно,

но от купищата дрехи и ненужни вещи

все по тъжна ставах.

Загърбих книги и наука,

загърбих поезията дори,

остана ми в шепата само

ненужни на никого трохи

от безсмислената ми суета,

която ме уби! 

 

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??