17 нояб. 2014 г., 18:07

Сутрешно 

  Поэзия » Другая
244 0 0

Червена роза пак

над рамото наднича.

На сънения праг

тя с изгрев ме закича.

 

И грейва този ден

във моята градина.

Духът ми прероден

през погледа ми мина.

 

И в дребната сълза

проблясна радостта ми.

И този ден вързà

нишан на зрелостта ми.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??