8 апр. 2015 г., 07:36

Сутрин 

  Поэзия » Любовная
437 0 1

Сутрин

 

 

Всяка сутрин с теб се събуждам,

а ти си все тъй надалеч,

всяка сутрин в небето се взирам

и примирам в болезнен копнеж.

 

Слънцето лъчи си към мене протяга

и мрака прогонва от моето сърце,

ала споменът за теб не ще да избяга

и отново виждам твойто красиво лице.

 

Ръце си разтварям, а очите затварям,

- готов да прегърна силно зората,

и тайно желая и се надявам,

някак да успееш, да ми чуеш душата.

 

За мен да помислиш, макар за секунда,

и да загрееш със мила усмивка,

- тя да погали любовта ми безумна

и да ме дари със нежна милувка.

 

-    -    -

 

Без теб аз вехна кат цвете в пустиня,

самотен и ням, насред пясъците,

без теб аз чезна кат морската пяна,

незапомнен и разбит във скалите.

 

 

Кристиан Дочев

8-ми Април 2015г. София

© Кристиан Дочев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Честито Възкресение Христово! Жив и здрав да си и

    Бог да ти помага да сбъднеш мечтата си!






























    +
Предложения
: ??:??