7 янв. 2008 г., 16:16

Свалка  

  Поэзия » Юмористическая
1538 0 13

Гледам го след мене тича,

пета обиколка правя.

Стига ме, през рамо ми наднича,

сетни сили впрягам, яд  да давя.

Много атлетичен, издръжлив,

ама що за мен се лепна.

Паркът - пълен с хубави жени.

А мойта тренировка сепна.

Бузите ми огън ги гори,

май очите ми се насълзяват.

Сърцето хлопа... Иди разбери

защо и краката изостават.

Искрата пламна на финален метър?!

Аз се тръшкам, не е моят тип.

Нуждата ми търси термометър.

Свалил ме е  в парка  грип.

© Ниела Вон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??