16 мар. 2012 г., 03:28

Сватба 

  Поэзия » Любовная
683 0 0

 

Облечена в бяло,

с цветя в ръката

вървя към олтара

на самотата...

 

Желая те страстно,

не мога да чакам -

мигът отминава властно,

а ти вече си с друга...

 

Обречени сме на бавна,

но сигурна смърт,

любовта ни е странна

спътница в този живот.

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??