7 дек. 2007 г., 11:15

Свещена СУЕТА! 

  Поэзия » Философская
1120 0 6
 

Във всяко дело - ум -

Свещена Суета!

И с гордостта си в сън

презряхме Любовта.

 

Затворени очи,

затръшнати врати,

усмихнати в лъжи,

красиви и сами...

 

Зомбирани души,

крещящи в руини

зазидани в стени,

страхливци и лъжци!

 

Флиртуваме с тела,

усукваме речта...

навред огледала -

СВЕЩЕНА СУЕТА!

 

В сарказъм и злиня

заключихме света

"Доволни" в самота...

О, Свята Суета!

 

Наричаме Любов

всеки следващ зов,

със его във страстта,

празнувай, Суета!

 

Тъй жалко е, уви,

избрахме си сами

живот на колене,

в заблудата, че СМЕ...

 

Живуркаме със чар,

а истинския дар,

не смеем да дадем,

на суетата в плен...

 

ХЕЙ! В простите неща

е истински света,

роби сме сега,

 

Свещена Суета!

 

© Силвана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??