Смисъл с мисъл за какво и защо
губя те, а медицината е напреднала,
кой век сме, мисля, че сме по-зле.
Вярвам, забравям, уповавам се на Тебе,
боря се да не мразя, не наранявам, не завиждам, НЕ лъжа
Тебе.
Дълъг отначало, кратък накрая
пътят време няма, безброй пъти съм Го казал,
другото е всичко, всичко е друго.
к,о,д,
© Stew Carrey Все права защищены