7 июн. 2023 г., 20:37

Свещици на вятър сме ние! 

  Поэзия » Философская
440 0 0

Свещици на вятър сме ние,

за кратко сме на тоя свят!

От горчива чаша ще се пие,

всеки ще бъде вехнещ цвят!

 

Да помним важното, ценното в живота -

нека първо всички сме живи и здрави!

Вярвайте в себе си и всичко ще е по ноти,

не може сал със смъртта да се справим!

 

Всеки от нас ще падне в борбата,

не гледайте дребните си провали,

борете се за доброто, светлината,

дано до всеки има душа, що го жали!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??