Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
В новите морални норми
има секви странни форми -
Жени с жени, мъже с мъже,
дори харем на вълк с овце...
Лисана жени се с кокошка,
секира влюбва се в овошка,
танцува трактор с луноход,
кълне се слона до живот
на мишката да бъде верен -
О, свят любовен и модерен...
И щърк със жаби прави тройка,
пък политик народа бройка
и партии се забавляват,
щом палаво ни го подават...
И аз реших да съм модерен!
За гадже искам... извънземен...
Но, уви, отново сам,
празнувам с Трифон Зарезан...
И пак останах без... любим...
загърбих свети Вазелин...
Душата ми отново страда,
а той... отзад ме изненада...
14.02.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены