29 июн. 2023 г., 18:29

Светла надежда 

  Поэзия » Любовная
259 2 0

Ще се спусне скоро нощта,

ще изчезна в тъмнината аз,

с болката изпълнен е света,

страшна е човешката участ.

 

О, мила, чуй гласа ми тих,

само ти ми даваш сила,

сълзите си в сърце скрих,

душа с тях се е напоила!

 

Мъката нечовешка успокой ти,

чуй една душа отчаяна, страдна,

тя иска волно към теб да лети,

тя за добро и красота е жадна,

моля те, ела преди да падна!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??