Звезден миг,
вълшебен миг в тъмнината,
проникнала светлината на душата.
Любовта разлива се
сред равнината.
Капка дъжд,
огнен дъжд,
изгарящ дъжд –
пленява сърцата.
Усмивка се прокрадва сред здрача.
Копнежът се надига,
бушува в кръвта
и страстта пленява те на мига.
Обич свята,
обич неизменна
вечно тя остава!
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Все права защищены