Feb 1, 2011, 12:46 PM

Светла тъмнина 

  Poetry
433 0 0

Звезден миг,

вълшебен миг в тъмнината,

проникнала светлината на душата.

Любовта разлива се

сред равнината.

Капка дъжд,

огнен дъжд,

изгарящ дъжд –

пленява сърцата.

Усмивка се прокрадва сред здрача.

Копнежът се надига,

бушува в кръвта

и страстта пленява те на мига.

Обич свята,

обич неизменна

вечно тя остава!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??