27 янв. 2008 г., 12:35

Светлина 

  Поэзия
582 0 1

Дисперсирам се през

натрошените стъкла.

Бяха цели, преди да се пречупя.

Сега с радиационни лъчения цъфтя.

Губя се във паралелните си светове...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??