И лъч надежда пак ми се усмихва,
а болката в сърцето ми притихва.
Светлина в тунела има,
за моята любов непримирима.
По стълбата нагоре се катеря.
Сигурно е - щастие аз ще намеря.
И знам, ще достигна успеха –
накрая ще имам утеха!
© Нанси Монтер Все права защищены