25 авг. 2023 г., 20:40

Светлината запази 

  Поэзия » Другая
186 1 2

на Пети

 

Когато носиш светлината
сърцето стоплено тупти.
Ти ставаш слънчево богата!
В очите огнен лъч блести.

 

Земята, цялата вселена
прегръщаш с двете си ръце.
Край тебе – синьо и зелено.
Политаш, все едно къде.

 

Е, тръгвай! Пей, лудувай диво!
Деня различен направи!
Привечер той ще си замине
ти светлината запази!

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??