10 дек. 2007 г., 10:09

Светъл праэник 

  Поэзия » Другая
1171 0 2

Всяка Коледа,

когато звънчето нежно пее..

Сърцето скача

с радостна усмивка...

 

Всички украсяваме

зелената елхичка с копнежа цветен...

Гледаме снежинки в небето

с плам в нашите очи...

 

С приятели празнуваме

този светъл празник...

В къщата възкръсва коледният дух,

усмивки озаряват всеки кът...

© Кари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??