18 дек. 2006 г., 22:58

Светът и Аз 

  Поэзия
637 0 2


Нощем, когато си далеч от мен
не светят ли по-ярко звездите?
Слънцето не ти ли се струва,
че грее по-силно от преди?
До сега иламало ли е пролет,
през която дърветата са толкоз зелени,
а цветята по-красиви и тъй свежи?
Когато завали не те ли дразнят
мокрите улици, както мен?
Сега се усмихвам дори на дъжда...

Знам...
небето, природата...
изобщо всичко си е както преди,
както си е било винаги -
 Аз съм по-различна ....



                                                  7 Май 2006

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??