29 июн. 2010 г., 23:16

Светът ми е хартиен 

  Поэзия » Другая
1014 0 4

Светът ми е хартиен,

вестникарски,

недописан

с мастило, което оставя следи

по пръстите.

 

Светът ми е

приказка с картинки

за принцове и принцеси

и самотни рози на самотни планети.

 

Светът ми

е Хамлетов,

изпълнен с вечни въпроси,

трагикомична сцена

в долнопробен театър.

 

Светът

ми е писмо,

което се събира във бутилка,

Подарявам ти го!

© Цвете Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??