4 дек. 2020 г., 08:25

Светът ми се променя... 

  Поэзия » Любовная, Акростихи, Строгие формы
796 0 1

Светът ми се променя - виждам аз

видение изгряло във нощта.

Една жена сияе в звезден час,

така необяснимо, с красота.

Лицето й е приказна мечта,

а дивната снага трепти омайно.

Мигът е несравним, сега гръдта

усмихнато се влюбва... и безкрайно.

Зовът на устните - вълшебство тайно,

а финните черти са рай блажен.

И тя понася ме с любов сияйно,

мечтаейки и чувствайки със мен.

Ах, ангел мой е тя и чуден стих,

мелодия в гласа й свеж открих.

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??