28 мая 2007 г., 21:34

СВЕТЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ ЗАЩИТА 

  Поэзия
703 0 1
     СВЕТЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ ЗАЩИТА

Този свят има нужда и от такива,

които да гледат на него, като на мечта!

От боговете мръсната му кал да скриват,

за да запазят неговата красота!


Този свят има нужда и от луди,

които в бой да влизат на шега,

които като цветни пеперуди

през бурите да падат във пръстта!


Този свят има нужда от такива,

които да го защитят,

да впрегнат лудата си сила

и като Левски да не се щадят!

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??