29 нояб. 2011 г., 12:08

Светът в мен 

  Поэзия
783 0 3

Просто е да видиш слънцето,

сила трябва да го гледаш

с отворени очи,

просто е да усетиш вятъра,

сила трябва да поемеш

ударите му,

когато през теб минава като

вихрушка и те събаря,

просто е да влезнеш във водата,

сила трябва да останеш в

дълбоки води и да не се давиш,

просто е да си жив и да те има,

сила трябва, за да оцелееш,

просто е да си до мен,

сила трябва да не се изгубим

двамата във времето на

грешките си,

просто е да те обичам,

сила трябва, за да ме обичаш,

защото всичко търпи развитие,

аз се променям, ти се променяш,

сила трябва, за да останем

истински.

Просто е да мисля това,

сила трябва, за да е пътят ми.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??