30 июл. 2007 г., 23:17

Свидетели... 

  Поэзия
469 0 0
 

Свидетели...


Вечер погледни небето,

виж звездите и си спомни

как ни гледаха те от високо

и станаха свидетели

на страстта, обзела нашите две тела...

Красиви са, нали???

Сега пред тях ти предлагам,

икам те отново, както в онази грешна вечер,

страстта да бушува в нашите тела

и свидетели отново да са ни звезди!!!

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??