Свидетели...
Вечер погледни небето,
виж звездите и си спомни
как ни гледаха те от високо
и станаха свидетели
на страстта, обзела нашите две тела...
Красиви са, нали???
Сега пред тях ти предлагам,
икам те отново, както в онази грешна вечер,
страстта да бушува в нашите тела
и свидетели отново да са ни звезди!!!
© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados