5 июн. 2013 г., 14:46

Свири! 

  Поэзия » Другая
706 1 13

Засвири, Музиканте, мелодия нежна!

Бавна! Ефирна! Като прашинка снежна!

Запей! Нареждай верни думи

за другари, изпитни и друми...

За седенки, за моми и глуми!

Нека душата ми пие!

Да се насити! Да се опие!

Паяжината леплива

от съня наяве да отмие!

Да се усети волна, свободна!

Да полети над земята неизбродна!

Свири, Музиканте! Ти свири...

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??