26 янв. 2010 г., 11:40

Свири 

  Поэзия
410 0 2

Свири на моята душа

Тя може да е нежна

Като морската вълна

Тя може звук от тъпан

Да извади

Или цигулков стон...

Ръка любима ако я поглади

Свири...

Лъжи ме нежно и красиво

Почувствай всичко 

В мен е живо...

И радост и печал

За тебе всичкото бих дал

Свири на моята душа

Изкарай всичката тъга

За тебе да остане любовта

И нежността събрана от безкрая

Свири ще ти покажа 

Да обичам аз как зная...

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ...Копнеж... Молитва!... Любов!
  • Ех, ако повече хора имаха тези усещания, чувства и.... обичта щеше да е друга - по-искрена и чиста!
Предложения
: ??:??