29 окт. 2020 г., 17:11

Свобода 

  Поэзия » Свободный стих
320 0 0

Без него съм вече.

И времето е прекрасно. 

Че Няма го знам.

Абсурд е, че мога без него.

Свободна съм. 

Тъга и сълзи няма .

Очите ми светят .

Дълбоко съм в морето. 

Няма кой да ме удари. 

Вече поех по пътя сама .

Не ме е страх .

Ще се справя и без неговото присъствие.

 

© Elena Bojinova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??