Стоя и гледам синьото небе,
мисля и си казвам "бре".
Всичко приключи
И пак за себе си помисли.
Докога така?
Аз отдавна пуснах байрака,
Показах ти своята душа,
а ти заби своята стрела
в ожуленото ми сърце,
но казах си така не може повече.
И пак...
Ще се боря сама,
и ще гледам чудноватите небеса.
Ще се грижа за онова,
което ти остави с лекота.
Махнах ръждясали окови,
и ще вървя по стоманени мостови.
Ще плувам в бистра вода,
вода от свобода.
© Mishel Все права защищены