10 дек. 2006 г., 21:59

Свобода 

  Поэзия
574 0 2
Наричат с гордост Свобода
възможността си да избират
между гордостта и любовта
и гордо в тази битка да умират.

И със свобода клеймят
несвободното си име.
Боже Господи, спаси ме
от такава свобода.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??