Свобода
Светът заспива.
Усмивка в тъмнина
невидима остава.
Няма светлина.
Светът се лъже,
но истина изгря.
Усмивка в светлина
очите ти огря.
Светът се буди
по-силен от преди.
Страховете избледняха.
Настъпи свободата.
© Надежда Все права защищены