28 февр. 2021 г., 10:50

Свободата 3 

  Поэзия » Философская
191 0 1

За съзнателни хора е свободата,

другите неправилно я разбират.

Не губи напразно времето си на земята,

разумните сал правилно се ориентират.

Мъдрост е да избереш по-трудната пътека,

мисли, не бъди безотговорен, сляп!

Интелектът отделя звяра от човека,

сал тъй ще избегнеш житейския трап!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??