20 июн. 2008 г., 16:00

Свободата да съм твой 

  Поэзия » Любовная
831 0 14
(На Тамара)

Благодаря за свободата да съм твой!

В единството мигът е без значение,
безплътна сянка - сляпото съмнение,
ненужен - обичайният двубой.


Благодаря за радостта да си до мен!

Със силата на сбъднато желание
и с обич, непознаваща страдание,
осмисляща покълващия ден.


Благодаря за топлината между нас!

Един до друг взаимно се изграждаме.
Безкористната нежност носи раждане
на пламък от любовната искра.


Благодаря на Любовта, че ме обичаш!
Благодаря на Свободата, че съм твой!

© Яким Дянков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??