Свободна
На залез
свободна ме пускай.
Да се рея във полет
и звездите по теб
да разливам.
Аз съм влюбена птица,
не зная за време и час.
Но ти се надявай
и аз ще долитам -
с изгрева първи
и с дъх на морна роса,
в ръцете ти
ще е моето
топло гнездо.
Ти ме имай само за малко.
И после пак ме пускай
свободна.
© Вярващата Все права защищены
А това означава, че наистина вярваш в Нея!
Поздравявам те и оценявам най-високо тази брилянтна миниатюра!